Behandlingsmetoder


FW Fysioterapi finner du vid Fridhemsplan i samma lokal som Sthlm Fysioterapi.

Jag erbjuder vård i samarbete med Region Stockholm.

Ingen remiss krävs, frikort gäller.

Observera att kliniken har flyttat till Fleminggatan 65 vid Fridhemsplan.

OMT


Ortopedisk Manuell Terapi (OMT) är ett internationellt specialistområde
inom fysioterapi för handhavande av akuta och långvariga smärtproblem,

funktionsstörningar, skador och sjukdomar i det neuro-muskulo-skelettala systemet
(rörelsesystemet).

AKUPUNKTUR


Akupunktur är en behandling där man sätter tunna nålar på särskilda ställen i huden. Behandlingen används i smärtlindrande syfte om du har ont i muskler eller leder.

NEURODYNAMIK


Handlar om samspelet mellan fysiologi och mekanik i nervsystemet och bygger på forskning inom smärtfysiologi, neurologi och ortopedi. Vi märker det genom domningar, ilningar, stelhet eller ihållande värk i armar, ben, rygg, nacke eller huvud.

MAMMAMAGE


Enkla övningar med låg belastning med ett första fokus att hitta nerv- och muskelsamspel. Fokus på mage, bäckenbotten, andning och hållning, för att förbereda kroppen för mer motion och rörelse.


IDROTTSMEDICIN


Läran om fysisk aktivitet med betoning på fysisk träning och hur fysisk träning kan tillämpas för att förebygga och behandla ohälsa och idrottsrelaterade tillstånd, även för prestationsutveckling.

MDT / MCKENZIEMETODEN


Metod för att aktivt involvera patienten i egenbehandling. Väl beprövad och används över hela världen för att undersöka, behandla, utbilda och ge patienter med besvär från framför allt rygg, nacke en ökad självkänsla och möjlighet att påverka sin egen situation.